Roulette Strategie

Amerikaans Roulette Strategie

Amerikaans Roulette Strategie

Een strategie die een hoge winkans met zich meebrengt is de Amerikaans roulette strategie.? Het spel Amerikaans spelen is een vorm van roulette die bijna hetzelfde is als de Franse roulette. Het verschil is dat er bij deze manier van spelen meestal 2 groene vakjes aanwezig zijn en u speelt er allemaal met een eigen kleur fiche. De volgorde van de nummers is er ook anders dan bij de Franse manier van spelen.

Button Nu Roulette Spelen

Amerikaans Roulette Strategie

Een zeer populair en veel gespeelde Amerikaans roulette strategie heeft de naam 'Martingale' gekregen. Wij gaan hier graag dieper in op deze roulette strategie. U kunt hierna zelf beginnen met spelen en ervaren of de Amerikaans roulette strategie bij u past en u veel winst zal gaan bezorgen. De Amerikaans roulette strategie 'Martingale' is niet ingewikkeld. De basis van deze manier van spelen is dat het verliezen van strepen nooit lang zal duren. Deze kans werkt vooral bij het gokken op 1 van de 2 mogelijkheden bij inzetten op bijvoorbeeld rood of zwart of even of oneven. Als u deze Amerikaans roulette strategie gaat gebruiken dan wint u door uw inzet te verdubbelen door steeds hetzelfde in te zetten als de winnende voorspelling niet uitkomt. De Amerikaans roulette strategie werkt dus zo dat als u een bepaald bedrag inzet, bijvoorbeeld 5 dollar en bijvoorbeeld ingezet heeft op zwart, dan verliest u uw inzet.

Als u vervolgens in de volgende speelronde uw inzet gaat verdubbelen naar 10 dollar, en inzet op rood dan bent u dus 15 dollar kwijt. Bij de Amerikaanse roulette strategie zet u vervolgens 20 dollar in en als u dan wint, heeft u 5 dollar winst zelfs terwijl u de vorige rondes verloren hebt. Deze Amerikaans roulette strategie wordt veel gebruikt. Het is aan u om te proberen of deze Amerikaans roulette strategie voor u ook zo voortvarend zal werken. Een andere Amerikaans roulette strategie, de overtreffende trap van de 'Martingale' Amerikaans roulette strategie, heeft de naam de 'Grand Martingale' gekregen. Het grote verschil met de standaard Amerikaanse roulette strategie is, dat u hiermee tweemaal uw originele inzet maakt en een andere inzet erboven op doet. Als u, bij de Amerikaans roulette strategie, ten eerste bijvoorbeeld 10 dollar verliest, dan verdubbelt u de inzet met 10 dollar, zodat u volgende inzet op 30 dollar zit. Deze Amerikaans roulette strategie houdt in dat de winstmarge verhoogd wordt, als u wint. Verder kunt u bij het spelen altijd het beste uitgaan van uw gevoel.


Amerikaans Roulette Strategie

Er zijn in uw leven misschien wel getallen die altijd terugkomen en u geluk geven. De Amerikaans roulette strategie wordt door veel spelers gebruikt, maar het kan ook zijn dat u zelf voor een andere manier van spelen kiest, dit kan bijvoorbeeld een Frans roulette strategie zijn. U mag zelf bepalen met welke strategie u speelt. U kunt ook de Amerikaans roulette strategie proberen en uw winst noteren. Als u hierna een andere strategie probeert kunt u ook weer uw winst noteren. Als u dit een tijdje bijhoudt, kunt u wellicht een lijn zien in het winnen. Hier kunt u uw voordeel mee doen en bepalen of de Amerikaans roulette strategie de uwe is. Misschien doet u er wel een nieuwe ontdekking en vindt u een hele nieuwe manier van inzetten en geld winnen. Het prettige is, dat er verder geen regels aan vastzitten. U bent vrij in het uitproberen van de Amerikaans roulette strategie, maar ook andere.

Online casino spelen is voor veel liefhebbers van kansspelen erg populair. Het prettige eraan is dat u zelf bepaalt waar online u speelt en vanaf welke locatie. Nu is het alleen een kwestie van uw online gokken strategie vinden. Probeer onder andere de Amerikaans roulette strategie uit en wie weet brengt dit u veel geld. Wij hebben de verschillende manieren van spelen hier voor u op een rij gezet. U kunt op een duidelijke en overzichtelijke manier nu zien of uw favoriete manier ertussen zit. U kunt hierna direct beginnen aan het spel. Het geld dat u wint met bijvoorbeeld de Amerikaans roulette strategie, zal aan u worden uitbetaald wanneer u wilt. Dit gebeurt altijd op een veilige manier. De vertrouwde sites die wij hier aanbieden, voldoen aan strenge eisen en zijn allemaal prettig en duidelijk. U kunt uw inzet doen met iDEAL. Ook kunt u uiteraard betalen met uw creditcard. Hoe snel u begint met spelen, des te sneller kunt u geld winnen en even ontspannen tijdens het spelen. Het is voor veel spelers een echte hobby geworden. Even weg uit de drukte van de dag. U kunt nu spellen spelen en ook nog eens geld verdienen. Het is gemakkelijk, snel, plezierig en vooral betrouwbaar. En dat simpel online, op uw eigen computer. U hoeft zich niet in chique kleding te hijsen, maar kunt volledig uzelf zijn tijdens het spelen. Wij wensen u veel geluk.